Τα υλικά μας
Τα υλικά μας
 
Βαμβάκι Technogel Ακρυλική Βάτα
Βαμβάκι Technogel Ακρυλική Βάτα
100% ελληνικό, βελονιασμένο για την εξασφάλιση της φυσικής ελαστικότητας, το σωστό αερισμό του στρώματος και τη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Το κορυφαίο επαναστατικό υλικό. Προσαρμόζεται απόλυτα σε κάθε σωματότυπο και παρέχει σωστό κράτημα. Βελτιώνει τη ροή του αίματος και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Είναι άοσμο, απόλυτα μη τοξικό, δεν χάνει τον όγκο και τις ιδιότητες του με το χρόνο. Η ακρυλική βάτα προσφέρει μια αφράτη αίσθηση στο στρώμα & άνεση στν ύπνο. Επιπλέον, εξασφαλίζει σωστό αερισμό στο στρώμα, αποβάλλοντας την υγρασία.

Space Flex Βαμβακερή Αφράτη βάτα
Space Flex Κανονικό πρόγραμμα πλυντηρίου Βαμβακερή Αφράτη βάτα
Νέο επαναστατικό υλικό, μελετημένο για να διατηρεί πάντα την ίδια απόσταση μεταξύ των υπολοίπων υλικών, ανεξαρτήτως βάρους σώματος. Το αποτέλεσμα είναι μια συνεχής και απρόσκοπτη ροή αέρα μέσα στο στρώμα. Είναι 100% ανακυκλώσιμο και η επεξεργασία που αποτρέπει τη συγκέντρωση μικροοργανισμών. Δύο κουκκίδες στο κέντρο του κύκλου σημαίνουν μέτρια θερμοκρασία στεγνωτηρίου. 100% ελληνική, βελονιασμένη για την εξασφάλιση της φυσικής ελαστικότητας, το σωστό αερισμό του στρώματος και τη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος.

Μαλακό Αφρώδες Υλικό Αφρώδες Υλικό Λάτεξ
Μαλακό Αφρώδες Υλικό Αφρώδες Υλικό Λάτεξ
Υλικό νέας γενιάς, παρέχει επιπλέον εξαερισμό στο στρώμα. Ειδικά επεξεργασμένο για να έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Το μαλακό αφρώδες υλικό προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Υλικό νέας γενιάς, παρέχει επιπλέον εξαερισμό στο στρώμα. Ειδικά επεξεργασμένο για να έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Το μαλακό αφρώδες υλικό προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Φυσικό καουτσούκ που προέρχεται από το χυμό τροπικών δέντρων. Υλικό υψηλής ελαστικότητας, υποαλλεργικό με αντιβακτηριακές ιδιότητες. Προσφέρει σωστό αερισμό του εσωτερικού του στρώματος, χάρη στις πολυάριθμες κυψέλες που διαθέτει.

Φυσικό Βαμβάκι Casmere Μπαμπού
Φυσικό Βαμβάκι Casmere Μπαμπού
Το φυσικό βαμβάκι είναι ό,τι πιο αγνό προσφέρει η φύση. Είναι πιο αφράτο σε σχέση με το βαμβάκι και εξασφαλίζει στο στρώμα φυσική ελαστικότητα και σωστό αερισμό. Επιπλέον, δαιτηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του σώματος.

Posturefit Pocket Springs HD Υφασμα Olive Oil Treatmeat Viscose
Posturefit Pocket Springs HD Ισχυρό σιδέρωμα μεγ. 200 Υφασμα Olive Oil Treatmeat Viscose

Posturefit Springs 660 ελ/m2 Φυσικό βαμβάκι, Με φυσικό μαλλί
Πλυντήριο 40 βαθμούς C Posturefit Springs 660 ελ/m2 Φυσικό βαμβάκι, Με φυσικό μαλλί

Support foam Low Profile Μαλλί Καμήλας
Όχι χλώριο Support foam Low Profile Μαλλί Καμήλας
Το ρούχο δεν είναι κατάλληλο για χλωρίνη αλλά είναι ασφαλές για λευκαντικά με βάση το οξυγόνο.

Υφασμα πλεκτό ελαστικό Αntibactirial Oeko - Tex Standart 100 Υφασμα Smartcell Clima
Υφασμα πλεκτό ελαστικό Αntibactirial Oeko - Tex Standart 100 Υφασμα Smartcell Clima
Υφασμα πλεκτό ελαστικό Αntibactirial ύφασμα ελεγμένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με το Oeko - Tex Standart 100 To smartcel clima είναι εμπνευσμένο από την πολική αρκούδα που διατηρεί σταθερή θερμοκρασία όλο το χρόνο. Το επαναστατικό ύφασμα προσφέρει υγιή και ξεκούραστο ύπνο.

Aloe Vera Υφασμα Medicott Yφασμα
Aloe Vera Υφασμα Medicott Yφασμα
Ύφασμα επεξεργασμένο με aloe vera. Το εκχύλισμα της αλόης έχει ευεργετικές ιδιότητες στην επιδερμίδα To medicott είναι βαμβακερό ύφασμα ειδικά επεξεργασμένο, για να έχει μόνιμες αντιβακτηριακές ιδιότητες. Για άψογη εμφάνιση και ολοκληρωμένη προστασία του στρώματος. Η επεξεργασία του υφάσματος γίνεται με οικολογικές διαδικασίες.

Yφασμα Coolmax Υφασμα Sanitized Pocket Springs
Yφασμα Coolmax Υφασμα Sanitized Pocket Springs
To ύφασμα sanitized έχει αντιβακτηριακή προστασία Τα ανεξάρτητα ελατήρια Pocket προσφέρουν πολλαπλά σημεία στήριξης, τα οποία λειτουργούν ως ανεξάρτητη ανάρτηση. Επειδή έχουν τη δυνα- τότητα να προσαρμόζονται στο σώμα, αποτελούν την προϋπόθεση για έναν ξεκούραστο ύπνο.

Pocket Springs 5 Zones Διώροφα Pocket Springs Bonnel Springs
Pocket Springs 5 Zones Διώροφα Pocket Springs Bonnel Springs
Τα pocket springs 5 zones έχουν διαφορετικές ζώνες σκληρότητας. Αποτέλεσμα αυτής της καινοτομίας, είναι να υποστηρίζεται ξεωριστά κάθε τμήμα του σώματος. Είναι ιδανικά για άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Ανεξάρτητα ελατήρια μέσα σε θήκες, τα οποία είναι τοποθετημένα σε δύο στρώσεις. Τα διώροφα pocket springs εξασφαλίζουν προοδευτική υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη. Κατασκευασμένα από ευρωπαϊκό ανοξείδωτο ατσάλι σε διαφορετικά πάχη, διαμέτρους και πυκνότητες, που διαμορφώνουν την ισχύ και την αντοχή των στρωμάτων. Αποτελούν τη βάση των ορθοπεδικών στρωμάτων και εξασφαλίζουν τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης.

Posturefit Pocket Springs Χειροποίητο Pocket Springs Interactive
Posturefit Pocket Springs Χειροποίητο Pocket Springs Interactive
Τα ελατήρια Posturefit συγκαταλέγονται σε μια μοναδική κατηγορία ελατηρίων, η οποία ανακουφίζει τα σημεία πίεσης που δέχεται το σώμα μας. Είναι τα πρώτα ελατήρια άνεσης στην Ελλάδα, και είναι υψηλής ελαστικότητας καθώς μπορούν να προσαρμοστούν στις καμπύλες του σώματός μας, όπως οι ώμοι και οι γοφοί. Τα ελατήρια τοποθετούνται μέσα σε υφασμάτινη θήκη με το σύστημα pocket system. Το κάθε ένα λειτουργεί ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Όλα μαζί, υποχωρούν τόσο όσο χρειάζεται για να εφάπτονται σε κάθε σημείο του σώματος. Η χειροποίητη διαδικασία παραγωγής το καθιστά ως το τέλειο ανατομικό σύστημα ανάρτησης. Εξασφαλίζουν μια πρωτόγνωρη αίσθηση ύπνου. Το στρώμα με μια αφράτη αίσθηση αγκαλιάζει το σώμα, ενώ εναλλασσόμενες σειρές από ελατήρια διαφορετικής διαμέτρου και ύψους, παρέχουν τέλεια ανατομικότητα. Αποτέλεσμα, η άριστη προοδευτική υποστήριξη της σπονδυλικής μας στήλης και ένας άνετος ύπνος.

Ενισχυμένο Αφρώδες Υλικό Εργονομικό Αφρώδες Υλικό Βαμβακερός Τάπητας
Ενισχυμένο Αφρώδες Υλικό Εργονομικό Αφρώδες Υλικό Βαμβακερός Τάπητας
Υλικό νέας γενιάς με αυξημένη πυκνότητα. Δεν χάνει τις ιδιότητες του με το χρόνο. Προσφέρει περισσότερο εξαερισμό, έχει άριστη επαναφορά και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Πρωτοποριακό υλικό που εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση και περισσότερη ανατομικότητα. Τάπητας από πεπιεσμένο βαμβάκι, θερμικά επεξεργασμένος για την προστασία των περικλειόμενων υλικών από τα ελατήρια. Επιπλέον παρέχει αντιβακτηριακή προστασία και συμβάλει στο σωστό εξαερισμό του στρώματος.

Βαμβακερή αφράτη βάτα Κοκοφοίνικας Latex ενισχυμένο με κοκοφοίνικα
Βαμβακερή αφράτη βάτα Κοκοφοίνικας Latex ενισχυμένο με κοκοφοίνικα
Φυσικό υλικό που προέρχεται από το περίβλημα της καρύδας. Θερμομονωτικό, βοηθάει στον αερισμό του στρώματος, αποβάλλει την υγρασία και εξασφαλίζει την ορθοπεδική συμπεριφορά του Υλικό που συνδυάζει όλες τις ιδιότητες του latex & του κοκοφοίνικα μαζί.

Τρίχα καμήλας Dacron Φερμουαρ
Τρίχα καμήλας Dacron Φερμουαρ
Η ακρυλική βάτα προσφέρει μια αφράτη αίσθηση στο στρώμα και άνεση στον ύπνο. Επιπλέον, εξασφαλίζει σωστό αερισμό, αποβάλλοντας την υγρασία. Υπάρχει σε όλα τα στρώματα για την εύκολη εξακρίβωση της άριστης ποιότητας των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Χειροποίητο Support Form Comfort Foam
Χειροποίητο Support Form Comfort Foam
Αφρώδες υλικό ανοιχτής δομής, που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο στρώμα, και προσφέρει ιδανική στήριξη στο σώμα μας. Αφρώδες υλικό 2ης γενιάς, που προσφέρει, μια πολυτελή αίσθηση. Αγκαλιάζει απόλυτα κάθε σημείο του σώματος, εξαλείφωντας τις πιέσεις που ασκούνται από το στρώμα.

Comfort Air Foam Lux Air Foam Τρίχα Αλόγου
Comfort Air Foam Lux Air Foam Τρίχα Αλόγου
Αφρώδες υλικό, 2ης γενιάς με ειδικό, αυγοειδές σχήμα στην επιφάνειά του. Το σχήμα του επιτρέπει τη σταδιακή βύθιση του σώματος μέσα στο στρώμα αγκαλιάζωντας τέλεια κάθε σωματότυπο. Επίσης η δομή του σχήματος αλλά και της κατασκευής του, επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία αέρα από οποιοδήποτε άλλο αφρώδες υλικό. Αφρώδες υλικό που μεγιστο- ποιεί την αφράτη αίσθηση στο στρώμα. Με ανοιχτή κυτταρική δόμη αλλά και με μεγάλη ελαστικότητα, υποστηρίζει το σώμα, χωρίς να πιέζει τα σημεία επαφής. Η απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας. Δυνατότερη, μακρύτερη και πιο χοντρή ίνα, η οποία διακρίνεται για τον ιδιαίτερα ανοιχτό πυρήνα της. Μέσω της τριχοειδούς δράσης αυτού και των κλιμάκων στην επιφάνειά της, αποτελεί ένα άριστο μέσο για τη μεταφορά υγρασίας. Τα μακρά σκέλη που τη χαρακτη- ρίζουν, της επιτρέπουν να έχει πολλές σπείρες, καθιστώντας την ως το απόλυτο φυσικό ελατήριο. Οι αλογότριχες που χρησιμοποιεί η CANDIA STROM, προέρχονται από τη χαίτη και την ουρά του αλόγου και περνούν από εκτενή καθαρισμό.

Περιμετρικό Λαμάκι Memory Foam Πλαϊνό  Αφρώδες Υλικό
Περιμετρικό Λαμάκι Memory Foam Πλαϊνό Αφρώδες Υλικό
Το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο, διασφαλίζει τη σταθερότητα του στρώματος. Αφρώδες υλικό 3ης γενιάς, με αργή επαναφορά και ανοιχτή κυτταρική δομή, η οποία αντιδρώντας στη θερμοκρασία του σώματος, προσαρμόζεται τέλεια στις φυσικές καμπύλες του σώματος. Περιμετρική στήριξη από αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας, που αποτρέπει την ολίσθηση έξω από το στρώμα. Επιπλέον, η ανοιχτή δομή του επιτρέπει τον σωστό εξαερισμό του στρώματος.

Εξαεριστήρες - Χερούλια Υφάσμα Ζακάρ, 100% βισκόζη Υφάσμα Πλεκτό Αντιβακτηριακό
Εξαεριστήρες - Χερούλια Υφάσμα Ζακάρ, 100% βισκόζη Υφάσμα Πλεκτό Αντιβακτηριακό
Η CANDIA STROM είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο που κάνει επεξεργασία υφάσματος με λάδι ελιάς. Mε την επεξεργασία αυτή, το ύφασμα παρέχει αντιβακτηριακή προστασία και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου στην επιδερμίδα. Πλεκτό ελαστικό ύφασμα με βαμβακερές ίνες. Ακολουθεί τα ελαστικά υλικά του στρώματος, μεγιστοποιώντας την άνεση των υλικών. Η αντιβακτηριακή προστασία, σε συνδυασμό με το βαμβακερό ύφασμα, προσφέρει έναν υγιεινό ύπνο.

Υφάσμα Πλεκτό Aloe Vera Ανθεκτικό Υφασμα Ζακάρ 100% ελληνικο βαμβακι
Υφάσμα Πλεκτό Aloe Vera Ανθεκτικό Υφασμα Ζακάρ 100% ελληνικο βαμβακι
Πλεκτό, ελαστικό ύφασμα, εμπλουτισμένο με Aloe Vera. Ακολουθεί τα ελαστικά υλικά του στρώματος. Η επεξεργασία με Aloe Vera, εξασφαλίζει έναν υγιεινό περιβάλλον ύπνου.

  Cotton Calico Pocket Springs
Φύκια   Cotton Calico Pocket Springs
  Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι κατασκευάζουμε μόνοι μας τα ελατήρια που χρησιμοποιούμε στα στρώματά μας. Είμαστε ένας από τους λίγους κατασκευαστές στρωμάτων παγκοσμίως που φτιάχνουν τα δικά τους ελατήρια.

Tα Cotton Calico Pockets Springs είναι φτιαγμένα από ανώτερης ποιότητας ατσάλι για τη δημιουργία του συστήματος ελατηρίων των στρωμάτων, το οποίο διατηρεί την ανθεκτικότητα και την ευελιξία του. To Cotton Calico είναι ελαφρύ βαμβάκι, που είναι 100% φυσικό και πιο ανθεκτικό στο χρόνο. Tα κορυφαίας ποιότητας ατσάλινα ελατήριά μας είναι τοποθετημένα σε φυσικές θήκες από Cotton Calico, που τους επιτρέπουν να κινούνται ανεξάρτητα καθώς τοποθετούνται το ένα δίπλα στο άλλο. Αυτό παρέχει τη δυνατότητα στο στρώμα να αγκα- λιάζει και να ακολουθεί το περίγραμμα του σώματός σας, ενώ επιτρέπει στους γοφούς σας να βυθίζονται ακόμη περισσότερο από τη μέση σας, κρατώντας τη σπονδυλική στήλη άψογα ευθυγραμμισμένη. Μειώνει επίσης τους κραδασμούς από τις κινήσεις του συντρόφου σας, κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ράβουμε κάθε τσέπη ξεχωριστά αντί να χρησιμο- ποιούμε κόλλα ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ποιότητα και σταθερότητα. Η μοναδική κυψελοειδής διάταξη διασφαλίζει μία ομαλή επιφάνεια ύπνου, χωρίς να αφήνει κενά μεταξύ των ελατηρίων, αποτρέποντας την ολίσθηση μέσα σε αυτά.

Τέλος, κάθε βήμα για την κατασκευή ενός στρώματος, τύπου Bodyfix, γίνεται στο χέρι. Οι ειδικευμένοι και έμπειροι τεχνίτες μας σταθεροποιούν με το χέρι κάθε θήκη Cotton Calico στο στρώμα, ώστε να εξασφαλιστεί η απόλυτη ποιότητα σε βάθος χρόνου.