Αρχική Σελίδα
Αρχική Σελίδα

Στρώματα Candia Strom   Λευκά Είδη Kentia
Καλώς ήλθατε στα καταστηματά "Candia Strom" και "ΚΕΝΤΙΑ" σε Χανια και Ρέθυμνο
Με στόχο πάντα την υψηλή ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων στα καταστηματά "Candia Strom" και "ΚΕΝΤΙΑ", ικανοποιεί απόλυτα τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών της προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών. Η μεγαλύτερη απόδειξη της επιτυχίας μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης και τα θετικά σχόλιά τους είναι η καλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών μας. Τα καταστηματά "Candia Strom" και "ΚΕΝΤΙΑ" είναι ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος που μπορείτε να βρείτε
ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΚΕΝΤΙΑ
ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΚΕΝΤΙΑ Στο κατάστημα θα βρείτε όλη την γκάμα των λευκών ειδών της εταιρίας ΚΕΝΤΙΑ σεντόνια, παπλώματα, παπλωματοθήκες, κουβέρτες, κουβερλί, μπουρνούζια πετσέτες, είδη μπεμπέ, τραπεζομάντιλα, ρανερ ριχτάρια σε πολλά σχέδια χρώματα και μεγάλες ποσότητες για χονδρική και λιανική.
Η KENTIA είναι μία καθετοποιημένη μονάδα στον χώρο τον λευκών ειδών. Εισάγει το ακατέργαστο ύφασμα "grey cloth" στην Ελλάδα σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας ύφανσης που επιθυμεί, όπως το περκάλι 200TC, και απο το στάδιο αυτό στις εγκαταστάσεις της επιβλέπει και επιμελείται όλες τις παραγωγικές φάσεις εκτύπωση των σχεδίων, φινίρισμα του υφάσματος, κοπή και ραφή. Αυτό δίνει μεγάλη ευελιξία στην εταιρία να εκπληρώσει άμεσα τις ανάγκες σε διαστάσεις και παράγωγα προϊόντα. Βασικός μας στόχος ο έλεγχος ποιότητας ο οποίος συντελείται σε όλα τα στάδια παραγωγής
Στρώματα Candia Strom
CANDIA STROM Στο κατάστημα θα βρείτε όλη την γκάμα των στρωμάτων της εταιρίας CANDIA STROM επίσης υπάρχει μεγάλη γκάμα μαξιλαριών, επιστρωμάτων, ανωστρωμάτων ,και κρεβατιών όλων των διαστάσεων.
Για να μπορέσετε να απολαύσετε έναν ξεκούραστο ύπνο, δεν αρκεί ένα οποιοδήποτε στρώμα. Στην Candia Strom έχουμε επιλέξει πρώτες ύλες που παρέχουν σωστή στήριξη για την σπονδυλική στήλη, αλλά ταυτόχρονα και άνεση για να μην πιέζουν τους ώμους ή τους γοφούς σας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία, ώστε να πληρούν τα κριτήρια υγιεινής ενός στρώματος.
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ
CANDIA STROM Της εταιρία Woody Line Η εταιρεία παράγει έπιπλα προσαρμόζοντάς τα, στις σύγχρονες ανάγκες του κάθε νέου. Ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις στην Ευρώπη και ανά τον κόσμο, η εταιρία Woody Line υιοθετεί για όλα τα προϊόντα της βαφές, που πληρούν τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε το περιβάλλον που φιλοξενεί παιδιά και εφήβους να είναι το πλέον ενδεδειγμένο. Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την WOODYLINE να ξεχωρίζει, είναι η δυνατότητα προσαρμογής του κάθε μοντέλου στις προτιμήσεις του πελάτη. Η εταιρία έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει το κάθε έπιπλο στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης ενώ ταυτόχρονα μπορεί ο ίδιος να επιλέξει τα υλικά και τις αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητα και το στυλ του.
ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΝΙΚΑ
Κατόπιν παραγγελίας σε πολλά σχέδια και χρώματα όλα τα έπιπλα Σαλόνια, Τραπεζαρίες, Σύνθετα, Τραπεζάκια, Κρεβατοκάμαρες, Έπιπλα TV, Μικροέπιπλα.
Εδώ, θα βρείτε προϊόντα πρωτοποριακού design σε προσιτές τιμές, αλλά και λύσεις και προτάσεις από ειδικούς που ταιριάζουν στο δικό σας χώρο και τη δική σας αισθητική.
Οι προτάσεις μας απευθύνονται σε όλους, την οικογένεια, το νέο ζευγάρι, τους νέους & τα παιδιά Μπορείτε να βρείτε κρεβατοκάμαρες, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σχεδίων. Επίσης έπιπλα για την κουζίνα, το καθιστικό, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα. Η μοναδικότητα, η λειτουργικότητα και η άνεση, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά των επιλογών μας. Κάθε χώρο που δημιουργούμε για εσάς είναι ξεχωριστός και προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας. Κύριος στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε και τις πιο υψηλές προσδοκίες σας!.
Υποστήριξη
Η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί για μας αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας. Βασικός στόχος μας να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, σε όλους τους τομείς. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, το service μας είναι διαθέσιμο για σας οποιαδήποτε στιγμή. Και μετά την πώληση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης, φροντίσαμε το δίκτυο διανομής μας να επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε η παράδοσή των επίπλων μας να είναι εφικτή σε όποιο σημείο μας το ζητήσετε εσείς.
Υπηρεσίες
Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεση σας, έχοντας όλη την τεχνογνωσία ώστε να σας προτείνουμε και να σας συμβουλεύσουμε για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Όλα τα έπιπλα μας μπορούν να διατεθούν σε διαφορετικές διαστάσεις, πέρα των τυποποιημένων και να βαφούν σε χρώματα που ταιριάζουν στο χώρο σας. Όπου χρησιμοποιείται δέρμα ή ύφασμα, μπορεί να αλλάξει σε δική σας επιλογή.

Kαταστηματά Χανίων
Στρώματα Candia Strom Στρώματα Candia Strom Στρώματα Candia Strom
Λευκά Είδη Kentia Λευκά Είδη Kentia Λευκά Είδη Kentia
Kατάστημα Ρεθύμνου
Λευκά Είδη Kentia Λευκά Είδη Kentia Λευκά Είδη Kentia